Sponsorer

Ingenting kommer af selv, og derfor er vi utroligt glade for den støtte vi kan få, uanset om den er fra fonde eller kommercielle sponsorater

Fonde

Siden vores start, som afdeling under Snejbjerg SG&I Svømning,  i foråret 2017 har vi modtaget støtte fra følgende Fonde:

Fonden af 1844

 

Logo, TrygFonden

 

Sponsorer

Følgende virksomheder støtter Livredderklub Midtjylland:

Dansk Sommerhus Teknik

Dansk Sommerhus Teknik er leverandør af energioptimering til sommerhuse. Løsninger omfatter bl.a. udskiftning af Oliefyr, poolvarmepumper samt fjernstyring og fjernoverågning af elforbrug og vandforbrug.

 

Valju Logo - Livredderklub Midtjylland sponsor

 

Vore sponsorer er med til at gøre tingene muligt. Derfor vil vi også sætte stor pris på, hvis du vil klikke forbi deres respektive websites, for lige at se, om ikke de har noget, du lige står og mangler. Har de ikke det, kender du måske én, som lige mangler det produkt/den tjeneste vores sponsor tilbyder – så anbefal dem endeligt.

Er du selv interesseret i at komme med på vores sponsorliste? Så klik ind på bliv sponsor, og lad os se, om ikke vi kan i samarbejde kan finde god sponsorløsning som giver både dig, din virksomhed og Livredderklub Midtjylland den størst mulige værdi. Et sponsorat er ikke nødvendigvis lig med penge op af lommen, det kan også være tjenester som opbevaring / vedligehold / reparation af udstyr.