Bliv medlem

Livredderklub Midtjylland tilbyder to former for medlemsskab, nemlig personligt- og klubmedlemsskab. Begge medlemsskaber giver adgang til fri træning. Vi annoncerer træning på vores Facebook-side: facebook.com/livredderklubmidtjylland

 

Personligt medlemsskab

Det personlige medlemsskab gælder for den person der melder sig ind.

Medlemsskabet inkluderer fri træning på annoncerede træningstider, samt aflæggelse af Bassinlivredderprøve, dog opkræves gebyr til udstedelse af bevis (Bassinlivredderprøve: 100 kr, ILS Bassinlivredderprøve: 125 kr.).

 

Foreningsmedlemsskab

Foreningsmedlemsskabet giver din klub/forening frihed til at tilmelde x personer (dog minimum 4) til træning på annoncerede tidspunkter.

Hver person som ønsker at deltage i træning en eller flere gange, skal tilmeldes som medlem (75 kr. / medlem / sæson), for at opnå ret til at deltage i træning. Desuden betaler foreningen et fast gebyr (125 kr) pr. mulig plads (min. 4) pr. gang.

Eks. 1
En klub med 8 livreddere/livredderaspiranter, ønsker at alle livreddere kan deltage i træningen, men de forventer at maks. 4 personer deltager pr. træning:
8 x medlemsskab (á 75 kr.)
4 x “træningsplads” (á 125 kr.)
= kr. 1.100,-

Eks 2
En klub med 20 livreddere/livredderaspiranter, ønsker at alle livreddere kan deltage i træningen, men de forventer at maks. 8 personer deltager pr. træning:
20 x medlemsskab (á 75 kr.)
8 x “træningsplads” (á 125 kr.)
= kr. 2.500,-

Feltet “Start” benyttes til foreningsnavn, og kun ved minimum 4 fra samme forening, kan foreningsmedlemsskab benyttes.

Ved foreningsmedlemsskab aftales prøvetagning som fælles prøvetidspunkter i foreningens “hjemme”-bad. Prøveforsøg takseres jf. gældende prisliste.

 

Førstehjælp

Ingen af medlemesskaberne inkluderer førstehjælpskursus, du vil kunne få en introduktion til førstehjælp i forbindelse med bassintræning, men vi anbefaler altid at man som minimum har gennemgået et 4 timers kursus i førstehjælp indenfor det seneste år, inden første prøveforsøg. Vi er gerne behjælpelige med afvikling af kursus.

Bemærk: alle instruktører/livreddere i Snejbjerg Svømmeklub har krav om førstehjælp hvert år.