Junior Rescue – åbent vand

Er for dig, der er:

  • mellem 8 og 14 år
  • glad for vand og udfordringer
  • frisk på at have det sjovt
  • klar på at lære nyttige færdigheder i vand.

Vi træner torsdage i Fuglsang Sø fra ca. 1. maj til midt september – sæsonen kan rykke lidt, afhængig af vejr og vind.

Tilmeldingen er åben – meld dig til på bliv medlem af livredderklub midtjylland

Udstyr

Våddragt – 5 mm neoprendragt

Det meste af sæsonen kræves en god våddragt, for at holde varmen – den kan du enten leje af os, eller vælge at købe selv. Vi kan, takket være donation fra Støtteforenigen for Snejbjerg Idrætten, leje dig en superfed 5 mm O’neill våddragt for kun 150 kr. for hele sæsonen. Vokser du fra den i løbet af sæsonen, bytter du den bare til et nummer større.

Neopren støvler

Undgå kolde fødder og snitsår fra skarpe sten og muslinger med et par neoprenstøvler. Du kan enten selv købe, eller leje af os for kun 50 kr. for hele sæsonen.

Rash Guard

Synlighed er vigtigt for sikkerheden. Derfor låner du også en rash guard af os, som har høj synlighed, og på de rigtig varme dage kan rash guarden bruges uden våddragt, og beskytte dig mod solens stråler.

Neoprenhætte og -handsker

I ydersæsonen kan det være en god idé at benytte hætte og handsker, for holde hoved og hænder varme. Det er ikke udstyr vi på nuværende tidspunkt råder over, og vi tilrettelægger træningen herefter.

Livredningsudstyr

I klubben råder vi over en masse fedt udstyr til livredning som sport Her kan fx. nævnes: rescue boards, redningskranse, race boards, SUP (stand up paddle) boards, livedningstorpedoer. For komplet liste se: udstyr. Udstyret er en del af træningen og der opkrævet ikke ekstra for brugen af det.

Udstyret skal dog vedligeholdes, suppleres og med tiden også erstattes, og derfor ser vi rigtig gerne at medlemmer og eventuelt forældre tager del i vedligehold og fundraising. Tilbyd meget gerne din hjælp, eller spørg hvad du kan hjælpe med.