SUP / Standup Paddle board

Kender eller mangler du et godt SUP spot i Danmark?

Tjek kortet for de gode spots eller indsend dit eget spot her: indsend SUP spot i Danmark

For at tilføje dit spot: Vælg “vis større kort” øverst til højre på kortet -> vælg rediger (øverst til venstre) -> tilføj dit spot ved at vælge kortnålen, og sætte den i dit foretrukne spot – > tilføj navn og beskrivelse efter følgende skabelon:

Navn: [postnr.] – [stednavn] [redningsnummer]

Beskrivelse:
Parkering: xx meter fra vandkanten
Adgang via: Strand / bro / ??
Faciliteter: [beskriv tilgængelige faciliteter, hvis tolietter er sæsonåbent, notér gerne dette]

Oprettet dato: åååå-mm-dd af [dit navn + eventuelle kontaktoplysninger]

I tvivl om du må padle?

Der findes forskellige fredninger i Danmark. Kristoffer Bundgaard har forsøgt at samle informationer om fredninger i forhold til brætsejlads, i dette kort.

Kortet er udarbejdet med afsæt i Kite-miljøet, så der kan sagtens være gode SUP spots, som ikke er medtaget. Bemærk derfor at det altid er dit eget ansvar at kontrollere om et område er fredet. Send gerne Kristoffer en gang god karma for hans store frivillige arbejde med at udarbejde kortet.

Kort


Som livredder på et åbent vand arrangement, kan det være en stor fordel at have et eller flere SUPs (Stand Up Paddleboards) med. Med en SUP er du tæt på deltagerne, men med et noget bedre overblik, end på et rescue board, da du står op på SUP’en. SUP’en er noget bredere end rescue boardet, og du har derfor en noget bedre balance.