Konkurrencelivredning

Konkurrencelivredning er flere forskellige livredningsdiscipliner, som er tilpasset til at indeholde et konkurrenceelement.

Der findes to katagorier af konkurrencer – Bassinlivredning og havlivredning.

I Danmark afholdes få mindre stævner i hver katagori, og så afholdes der åbne Danmarks Mesterskaber i både bassinlivredning og havlivredning. At danmarksmesterskaberne i konkurrencelivredning er åbne, betyder at enhver kan tilmelde sig mesterskaberne uden forudgående kvalifikation. Der afholdes også flere åbne stævner rundt i europa, som det er muligt at deltage i, ligesom man kan kvalificere sig til europesterskaberne og verdensmesterskaberne i konkurrencelivredning.

I Livredderklub Midtjylland har vi plads til dig, som er nysggerig på konkurrencelivredning, eller dig som allerede dyrker det, og mangler et sted i det midtjyske at dyrke din sport.

Vi råder blandt andet over flere junior boards (Wetiz), torpedos, finner og bjærgedukker. Mener du at vi mangler noget udstyr, er vi ikke blege for at anskaffe det, så længe der er brugere til udstyret.

Brænder du for konkurrencelivredning, og har du lyst til at træne hos os, og/eller at træne andre i disciplinerne? Så tag endelig kontakt til os